onzedoelen-onderwijs

Onderwijs

De ervaringen die we in onze eerste levensjaren opdoen zijn van groot belang voor de rest van onze ontwikkeling. Onderwijs is een belangrijke schakel naar een zelfredzame toekomst. Aan goede kleuterscholen is in Zuid-Tanzania een gebrek. Ontdek hoe Stichting Peramiho hierin investeert.

onzedoelen-gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Zo’n twee miljard mensen over de hele wereld hebben geen toegang tot medische zorg. Jaarlijks overlijden veel vrouwen en baby’s tijdens de bevalling. Een veel voorkomende doodsoorzaak die met goede medische hulp en kraamzorg voorkomen kan worden.

onzedoelen-weeshuis

Weeshuizen

Daarnaast ondersteunt de stichting maandelijks twee weeshuizen en twee lepradorpen in de basisbehoeften.

Onze doelen drinkwater

Schoon en veilig drinkwater

Schoon en veilig drinkwater is de basis voor een goede gezondheid. Wereldwijd hebben bijna één miljard mensen hier geen beschikking over. Dit zorgt voor ernstige gezondheidsproblemen, zoals uitdroging en infecties. Lees meer hoe wij ons inzetten om dit te beperken.

Onze doelen - lepradorpen

Lepradorpen

Maandelijks ondersteunen wij de lepradorpen Morogoro en Litisha (samen ongeveer 40 personen).

Er is een grote behoefte aan een bijdrage in de dagelijkse kosten voor de primaire levensbehoeftes zoals voedsel, water en kleding voor alle bewoners.